Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Volem fer de Vic una ciutat transformadora i capdavantera: que compti amb una economia diversificada, que creï llocs de treball estables, que generi i retingui el talent i que fomenti la creació d’activitat econòmica i l’atracció d’inversions. Un motor econòmic que volem equilibrat i que arribi a tots els barris i racons de la ciutat. Un motor econòmic on la Universitat de Vic serà clau, juntament amb el desplegament de les infraestructures necessàries per fomentar aquesta activitat.

0%

Foment del comerç de proximitat

Prospecció, anàlisi i estudi del nou model del mercat municipal (2) 2024

0%

Actualització del pla d’usos comercials (1) 2025

0%

Impuls d'estratègies per a locals comercials buits (2) 2027

0%

Impuls dels mercats no sedentaris de Plaça, Rambla del Passeig i Passeig de la Generalitat (1) 2025

0%

Impulsar noves estratègies per al comerç de proximitat d’acord amb els nous models de consum (1) 2026

0%

Creació de nous espais d’ús compartit per a productors agroalimentaris locals i per a projectes de comerç sostenible i d’economia circular (0) 2026

0%
25%

Reorientació del model econòmic

Facilitar la reorientació del model econòmic actual amb noves fórmules d’activitat (2) 2026

0%

1ª Fase del projecte per a la construcció d'un polígon industrial d'àmbit comarcal (1) 2027

50%
1%

Foment de l'ocupació

Reforçar les potencialitats del territori i ser capaços de generar incentius per promoure el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva i el treball digne per a tothom.

Col·laboració amb altres agents de l'ecosistema empresarial (4) 2027

2%

Des de Vic Ocupació col·laborem amb les empreses en diferents àmbits, des de subvencions per estimular la contractació fins a donar suport en el processos de selecció.

Vic ocupació (5) 2027

0%
21%

Foment de l'activitat empresarial

Gestió dels polígons industrials (3) 2024

0%

Impulsar l'emprenedoria (2) 2027

25%

Aquest apartat treballa pel repte “Aconseguir un teixit emprenedor potent que generi activitat econòmica i ocupació a Osona”. En aquest àmbit els projectes i serveis que s’ofereixen van dirigits a l’emprenedor, que és aquella persona que crea i desenvolupa un nou projecte empresarial. El principals objectius dels serveis d’aquest àmbit són: -Fomentar la cultura emprenedora. -Incidir en la creació d'empreses amb valors. -Acompanyar en la consolidació i acceleració dels projectes durant els seus primers cinc anys de vida. -Dinamitzar l'ecosistema emprenedor per afavorir les relacions entre tots els agents de l’ecosistema.

Facilitar l’obertura de negocis i activitats empresarials a la ciutat (2) 2023

10%

Detecció, atracció i connexió de Talent local (4) 2023

19%

1ª Fase del projecte per la construcció d'un polígon industrial d'àmbit comarcal (1) 2027

50%
0%

Creixement i projecció de la Universitat de Vic

UVic-UCC s’organitza entorn de quatre campus (Vic, Manresa, Medicina i Barcelona) i dues seus (Granollers i Manlleu) i té presència a diversos municipis, tant de la Catalunya Central com d’altres punts del territori. S’ha consolidat com un actor imprescindible del sistema universitari català i com una universitat territorial més: una universitat emprenedora, competitiva, àgil i eficient, que serveix i equilibra el territori, genera oportunitats, atrau i reté talent... i contribueix a fer de Catalunya un país innovador, ric, capdavanter a Europa i obert al món. La seva singularitat, compromís i trajectòria d’èxit configuren la UVic-UCC com una realitat estratègica de país.

Centre Beta com a centre CERCA (0) 2027

0%

Desenvolupament del concepte campus-ciutat (3) 2024

0%

Pla de desenvolupament del concepte campus-ciutat per fer efectiva la presència d'equipaments universitaris als diferents barris de la ciutat.

Promoure i facilitar l'ampliació de Can Baumann per la construcció del nou parc científic i tecnològic al costat del Centre Beta de la UVIC-UCC. (0) 2023

0%

Impulsar la formació professional a la comarca i a la Catalunya Central (0) 2024

0%

Pla d'impuls de les energies renovables. Objectiu 2030 (0) 2024

0%

Projecció Internacional (0) 2024

0%