Executar del Programa de l'associacionisme i el voluntariat de Vic
Amb la mirada posada en l’enfortiment i el creixement de l’associacionisme i el voluntariat, aquest programa es va desenvolupar entre el 2022 i el 2023 amb l'objectiu establir prioritats, estratègies i previsions a mitjà i llarg termini per donar resposta a les entitats de la ciutat. El document es va construir consultant al teixit associatiu local i al personal tècnic municipal que es relaciona amb les organitzacions de la societat civil vigatana. Es van definir 6 eixos de treball prioritaris entorn: 1. L’activitat; 2. Gestió i govern de l’entitat; 3. Recursos econòmics; 4. Recursos infraestructurals; 5. Relleu; i 6. Comunicació. Aquest mandat cal desplegar les accions que donin resposta a aquestes necessitats, prioritzant-les amb el mateix teixit associatiu de la ciutat i partint de la corresponsabilització de totes les parts. Per l'any 2024 es planteja realitzar una jornada de reflexió entorn l'associacionisme i el voluntariat que permeti ser el tret de sortida a la priorització de propostes del programa presentat l'any 2023. Aquesta jornada, de totes maneres, es plantejarà com un espai anual de trobada per fer seguiment del pla i mantenir un espai estable en el que parlar del present i el futur de l'associacionisme a Vic. L'any 2025 es duran a terme 3 sessions de treball per prioritzar les propostes sorgides del pla i començar a plantejar accions liderades per les entitats, l'Ajuntament de Vic i, en alguns casos, de manera conjunta.
https://pam.vic.cat/pla-dactuacio-municipal/eix-4-avancar-en-seguretat-civisme-i-convivencia-per-a-una-societat-madura-i-responsable/proximitat-amb-la-ciutadania/fomentar-lassociacionisme-i-el-voluntariat-a-la-ciutat/executar-del-programa-de-lassociacionisme-i-el-voluntariat-de-vic
https://pam.vic.cat/@@site-logo/logo-ajuntament-vic.svg
Executar del Programa de l'associacionisme i el voluntariat de Vic
Descripció:
Amb la mirada posada en l’enfortiment i el creixement de l’associacionisme i el voluntariat, aquest programa es va desenvolupar entre el 2022 i el 2023 amb l'objectiu establir prioritats, estratègies i previsions a mitjà i llarg termini per donar resposta a les entitats de la ciutat. El document es va construir consultant al teixit associatiu local i al personal tècnic municipal que es relaciona amb les organitzacions de la societat civil vigatana. Es van definir 6 eixos de treball prioritaris entorn: 1. L’activitat; 2. Gestió i govern de l’entitat; 3. Recursos econòmics; 4. Recursos infraestructurals; 5. Relleu; i 6. Comunicació. Aquest mandat cal desplegar les accions que donin resposta a aquestes necessitats, prioritzant-les amb el mateix teixit associatiu de la ciutat i partint de la corresponsabilització de totes les parts.
Per l'any 2024 es planteja realitzar una jornada de reflexió entorn l'associacionisme i el voluntariat que permeti ser el tret de sortida a la priorització de propostes del programa presentat l'any 2023. Aquesta jornada, de totes maneres, es plantejarà com un espai anual de trobada per fer seguiment del pla i mantenir un espai estable en el que parlar del present i el futur de l'associacionisme a Vic.
L'any 2025 es duran a terme 3 sessions de treball per prioritzar les propostes sorgides del pla i començar a plantejar accions liderades per les entitats, l'Ajuntament de Vic i, en alguns casos, de manera conjunta.
Objectiu de desenvolupament sostenible