Dinamització de l'ecosistema d'agroproductorsJa fa més de 4 anys que es va iniciar el treball d’assessorament a emprenedors/es i empreses del sector agroalimentari, tant des dels serveis tècnics d’Osona com des del Lluçanès. El treball conjunt entre les entitats que efectuem el servei és constant i l’organització i millora del mateix és una voluntat comuna que volem seguir treballant. Per altra banda, i com també s’ha comentat a l’apartat dels reptes i amenaces i al de les tendències que afecten al sector, els acompanyaments efectuats estan cada dia més alineats amb qüestions vinculades a la transició i adequació de les empreses a les noves tendències globals: la transició digital per una banda, que aporta a les empreses més eficiència i sostenibilitat econòmica, i la transició verda, que suma sostenibilitat social i ambiental, ambdues qüestions prioritàries en la major part dels acompanyaments efectuats. Volem consolidar una serie de recursos i eines perquè les empreses agroalimentàries incorporin metodologies, eines i coneixement als seus negocis perquè siguin més competitives i viables a llarg termini.https://pam.vic.cat/pla-dactuacio-municipal/ciutat-del-coneixement-i-progres-economic/creixement-de-leconomia/posicionar-vic-com-a-capital-referent-de-les-noves-tendencies-del-sector-agroalimentari-ecologic/generacio-de-coneixement-entorn-de-les-noves-possibilitats-del-sector-agroalimentarihttps://pam.vic.cat/@@site-logo/logo-ajuntament-vic.svg
Dinamització de l'ecosistema d'agroproductors
Descripció:
Ja fa més de 4 anys que es va iniciar el treball d’assessorament a emprenedors/es i empreses del sector agroalimentari, tant des dels serveis tècnics d’Osona com des del Lluçanès. El treball conjunt entre les entitats que efectuem el servei és constant i l’organització i millora del mateix és una voluntat comuna que volem seguir treballant. Per altra banda, i com també s’ha comentat a l’apartat dels reptes i amenaces i al de les tendències que afecten al sector, els acompanyaments efectuats estan cada dia més alineats amb qüestions vinculades a la transició i adequació de les empreses a les noves tendències globals: la transició digital per una banda, que aporta a les empreses més eficiència i sostenibilitat econòmica, i la transició verda, que suma sostenibilitat social i ambiental, ambdues qüestions prioritàries en la major part dels acompanyaments efectuats.
Volem consolidar una serie de recursos i eines perquè les empreses agroalimentàries incorporin metodologies, eines i coneixement als seus negocis perquè siguin més competitives i viables a llarg termini.