Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

dilluns 25 maig 2020

Vicjove ofereix assessorament sobre diferents recursos per als més joves a distància

La informació sobre ensenyament, tràmits o d’interès juvenil es facilita mitjançant la web, les xarxes socials, el whatsapp i el correu electrònic.

Vicjove, el servei d’orientació per a joves d’entre 15 i 29 anys de Vic, continua assessorant el públic però aquestes setmanes ho està fent de manera telemàtica, aprofitant tots els canals de comunicació per internet, per contribuir a què els joves no hagin de sortir de casa per resoldre dubtes o fer determinats tràmits i frenar així l’expansió del coronavirus, tal com exposa la regidora de Joves, Elisabet Franquesa.

Vicjove ofereix orientació acadèmica i professional (es poden fer arribar les consultes per whatsapp o fins i tot hi ha la possibilitat de fer vídeoconsultes), informació especifica sobre els ensenyaments postobligatoris ­-­cicles formatius, graus.‑ en línia, sobre diversos tràmits (garantia juvenil, preinscripcions universitàries, beques, homologacions de títols, etc.), i informació general d’interès juvenil i de servei mitjançant les xarxes socials (Instagram, Twitter, Facebook...). També es penjaran al web https://www.vicjove.cat/ diversos recursos per a joves de l’àmbit educatiu, cultural, laboral, d’igualtat i gènere, etc., perquè es puguin consultar des de casa. Encara que les oficines del Vicjove, a l’edifici de la Farinera, estiguin tancades, es continua donant resposta a qualsevol consulta o dubte via whatsapp (659 03 04 81), correu electrònic (vicjove@vic.cat) i també per telèfon (93 889 17 67).