Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Autobusos de l'empresa 25 Osona Bus

dijous 17 desembre 2020

Vic tindrà tres expedicions de bus diàries d’anada i tres de tornada a la UAB

L’empresa concessionària 25 Osona Bus amplia els horaris del servei, el qual tindrà parada a Tona i La Garriga i s’iniciarà a partir del 2021, condicionat al funcionament normal de les classes a la universitat.

L’empresa 25 Osona Bus oferirà nous horaris en la prestació del servei de transport públic regular de viatgers per carretera entre Vic i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), passant per Tona i la Garriga. Els nous horaris, que es posaran en funcionament a partir del 2021 condicionat al funcionament normal de les classes de la UAB en motiu de la pandèmia, suposaran ampliar l’oferta actual de la línia i passar a disposar de tres expedicions d’anada i tres de tornada els dies lectius universitaris, així com també incorporar les parades intermèdies de Tona i La Garriga.

Els nous horaris de sortida seran els següents:

  • Des de Vic en sentit UAB: 7.10 h – 13.15 h – 18.00 h.
  • Des de la UAB en sentit Vic: 8.22 h – 14.27 h. – 19.12 h

La sortida de Vic es farà des de l’estació d’autobusos i tindrà parada també a La Poncella (passeig de la Generalitat, 10), mentre que la sortida de la UAB serà des de la Vila Nord PNL i a Vic pararà, per aquest ordre, primer al Pont del Blanqueig i finalment a l’estació d’autobusos.

Els preus aplicables a les persones usuàries seran els del sistema tarifari integrat de la regió metropolitana de Barcelona en aquells trajectes realitzats dins del Sistema Tarifari Integrat.

Tant la UAB com l’Ajuntament de Vic van presentar entre els mesos de febrer i març al·legacions respecte els horaris proposats, amb l’objectiu de poder coordinar el servei amb l’inici de les classes, tal com exposa la regidora de Mobilitat, Fabiana Palmero. Finalment, el 18 de novembre passat, l’empresa 25 Osona Bus va presentar un nou quadre d’horaris que donen resposta parcialment a les al·legacions presentades.