Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Missatge de la campanya contra la LGTBI-fòbia

dilluns 10 de maig 2021

Vic se suma a la campanya contra totes les formes de discriminació LGTBI-fòbiques

Amb motiu del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, el 17 de maig, es difondran, durant tota la setmana, missatges a les xarxes per denunciar la discriminació.

La campanya d’aquest any per al Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, que es commemora el proper dilluns, 17 de maig, centra el seu missatge en la denúncia de les formes de discriminació quotidianes LGTBIfòbiques que existeixen a la societat.

La campanya, sorgida de la comissió d’Igualtat de la comarca d’Osona, es basa en la difusió diària de missatges a les xarxes socials de situacions quotidianes de discriminació que pateix diàriament aquest col·lectiu. L’Ajuntament de Vic se suma a la campanya fent difusió a les seves xarxes dels missatges diaris de les situacions de discriminació LGTBi-fòbiques.

7 dies, 7 situacions

La campanya a les xarxes socials durarà set dies, de l’11 al 17 de maig, i mostrarà amb exemples les diverses situacions de discriminació.  El dimarts 11 de maig es denuncia la lesbofòbia; el dimecres 12, la gaifòbia; el dijous 13, la transfòbia; el divendres 14, la bifòbia; el dissabte 15, la intersexfòbia; el diumenge 16, l’homofòbia; i el dilluns 17, la LGTBI-fòbia.

La regidora d’Igualtat, Núria Vergés, remarca la importància de seguir fent campanyes de conscienciació per poder aturar les situacions de discriminació que encara viu el col·lectiu LGTBI.

Per aquest motiu tothom que vulgui sumar-se a la campanya pot compartir els missatges amb els hastags: #17maig #prouLGTBIfòbia #osonaambtotselscolors i #SAIOsona.