Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1a Cursa Infantil Adaptada

dilluns 04 d’octubre 2021

Vic organitza la primera Cursa Infantil Adaptada

Tindrà lloc el dissabte 16 d’octubre al matí i les inscripcions es podran fer telemàticament i de forma totalment gratuïta a partir del dimarts 5 d’octubre a les 9 de la nit a www.esportsvic.cat.

Vic acollirà la primera cursa infantil adaptada el dissabte 16 d’octubre amb sortida des del parc Jaume Balmes. La cursa, totalment gratuïta, està oberta a infants fins als 12 anys amb diversitat funcional, discapacitat, TEA o altres i tindrà lloc de les 10 del matí a les 2 del migdia. El regidor d'Esports, Titi Roca, indica que és un pas més per una ciutat encara més saludable i per seguir avançant cap a un Vic on l’esport sigui accessible per a tothom.

El recorregut de la cursa serà lineal, al llarg del passeig de la Generalitat, i comptarà amb un traçat lineal amb diferents distàncies -10, 20, 30, 40 o 50 metres-. És tracta d’una prova de caràcter no competitiu i on s’entregarà una medalla i diversos obsequis per part de les entitats col·laboradores a tothom qui hi participi.

Roca ha subratllat que la cursa és possible gràcies a la proposta de Romy Rossich, pediatra i mare d’un nen amb diversitat funcional. La primera cursa infantil adaptada que acollirà Vic compta amb la col·laboració de les entitats de la Taula de Diversitat Funcional i el Consell Comarcal d'Osona.

Inscripcions telemàtiques gratuïtes

Les inscripcions es podran fer a través del web www.esportsvic.cat a partir del dimarts 5 d’octubre a les 9 de la nit. A més, tothom qui vulgui formar part del voluntariat d’aquesta cursa pot omplir el formulari d’inscripció que es gestionarà des de l’Associació de Diversitat Funcional d’Osona (ADFO).