Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

divendres 18 de novembre 2022

Vic millora l’asfaltat en diversos punts de la ciutat

Els treballs començaran aquest diumenge 20 de novembre i hi ha una previsió de durada de dues setmanes.

Vic asfaltarà diverses zones de la ciutat per millorar l'accessibilitat i seguretat dels refermats. L'execució es farà en dues zones diferenciades de la ciutat amb l’objectiu de millorar la seguretat.

La primera part dels treballs començaran aquest diumenge 20 de novembre al polígon i es duran a terme en horari nocturn per afectar el mínim les activitats industrials. La previsió de la seqüència de carrers a executar és: c. Mataró, c. Era d'en Sellés i c. Lleida.

La segona part d'asfaltatges s'iniciarà dilluns 21 de novembre, i la previsió de la seqüència de carrers a executar és a la trama urbana: c. sant Bartomeu, c. Sagrada Família/av Olímpia, c. Indústria, c Girona, c. Bellmunt, c. Francesca Bonnemaison, Av Països catalans, c. Josep Pratdesaba i c. santa Anna.

Amb aquestes actuacions es vol millorar la mobilitat del trànsit rodat i dels recorreguts a peu de les travesses dels passos de vianants, fet que contribueix en una millora en l'àmbit del medi ambient i en l'àmbit de la seguretat eliminant esquerdes, fissures i petits esvorancs produïts pel desgast d'aquests paviments.

La durada prevista dels treballs és de dues setmanes, condicionada sobretot a les condicions climatològiques. Els treballs en aquestes vies urbanes està previst deixar passos alternatius sempre que sigui possible i facilitar entrades i sortides de guals en cas d'urgències, sempre adaptades a les fases d'execució d'obra.