Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Anna Erra inaugurant el circuit d’Osona

dilluns 04 de juliol 2022

Vic inaugura la nova pista del Circuit d’Osona per convertir-se en un dels millors circuits del territori català

La remodelació del circuit posiciona la ciutat en un lloc privilegiat dins del mapa del motor.

Vic ha inaugurat la remodelació de la nova pista del Circuit d'Osona, que s'ha ampliat fins als 1.262 metres de longitud i 9 metres d'amplada, amb l'objectiu que s'hi disputin proves de primer nivell internacional, i sigui un espai de referència en el món del motor.

L'alcaldessa de Vic, Anna Erra, ha ressaltat l'alegria de disposar d'una pista amb aquestes condicions a la comarca d'Osona. "Fem un gran pas. Disposem d'un circuit referent, singular i clau a la Catalunya Central i, fins i tot, a Catalunya".

La remodelació del Circuit d'Osona posiciona la ciutat en un lloc privilegiat dins del mapa del motor. De fet, tal com ha remarcat el regidor d'Esports, Titi Toca, "tenim un dels millors circuits de karting en l'àmbit català", que s'ha fet realitat gràcies a l'esforç de moltes persones. "És un projecte de ciutat, de comarca, de país i per als i les esportistes amants del motor", ha afegit.

Per la seva banda, Joan Penedés, president de l'escuderia d'Osona, ha exposat la satisfacció de tenir la nova pista per mantenir viu l'esport del motor a la comarca. "És un pas molt important. Tenim una pista i ens satisfà molt poder continuar fent esport".

Amb aquesta obra es "tanca una carpeta important del projecte", que s'acabarà de treballar en els pròxims mesos i que donarà per finalitzada la reforma, ha afegit Josep March, representant de la Secretaria General de l'Esport a Barcelona.

L'any que ve el Circuit d'Osona farà 25 anys durant els quals l'Ajuntament de Vic ha mostrat el seu compromís amb el motor i amb l'esport en general. "Volem ser referent al mapa de Catalunya i en el món de l'esport encara més. Creiem que l'esport aporta molt valor i volem que continuï sent així", ha apuntat Anna Erra.

El projecte de la remodelació del Circuit d'Osona ha rebut el suport de l'Ajuntament de Vic, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, a més de l'Escuderia d'Osona.