Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Anna Erra i Titi Roca amb representats i equips de futbol de Vic

dimarts 06 de setembre 2022

Vic inaugura la nova infraestructura del camp de futbol Ramon Cunill

Les obres del camp de futbol han consistit en el canvi de la sorra per un camp de gespa artificial.

Vic inaugura la nova infraestructura del camp de futbol Ramon Cunill, que suposa una millora en l’espai de pràctica esportiva. Les obres del camp han consistit en el canvi de la sorra per camp de gespa artificial que significa una millora de les instal·lacions esportives municipals dels camps de futbol.

Aquest nou camp, que ha tingut un cost de 399.143,23 euros, suposa una innovació respecte a la instal·lació anterior, convertint-la, així, en un camp capdavanter de ciutat.

Tal com va remarcar l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, que aquest és un pas més per la història de la ciutat que dona continuïtat a la suma dels equips de la ciutat per trobar espai per seguir apostant per l’esport. “Avui es demostra l’aposta de la ciutat per l’esport, perquè sabem els beneficis que té per la gent i per la ciutat. Som una ciutat que es dedica molt a l’esport i que aposta per apropar l’esport a totes les etapes de la vida”, va concloure.

L'espai estarà obert a les activitats dinamitzades que s'hi puguin dur a terme per part d'entitats i en l'àmbit municipal, que han de permetre una millor convivència i cohesió social.

El regidor d'Esports, Titi Roca, va detallar que a partir d’ara la ciutat disposarà de tres camps de gespa artificial, facilitant l’organització de les entitats esportives que en fan ús i permeten la possibilitat d’acollir nous esdeveniments.

En aquest sentit, el camp l’utilitzaran regularment la Fundació Unió Esportiva Vic i el Club Vic Riuprimer REFO que són les dues entitats amb seu al Camp de Futbol Municipal.

Ignasi Puig, president de la Fundació Unió Esportiva Vic, en representació de les entitats de futbol de la ciutat, va destacar que aquest espai és l’exemple d’un model de ciutat planificat i enfocat a una ciutat que posa en valor l’esport amb una visió social, esportiva i educativa.

Per la seva banda el delegat territorial de la Federació Catalana de Futbol a Osona, Pere Alsina, va remarcar que aquest espai ha de ser un impuls pels clubs i entitats esportives de la ciutat per practicar esport en unes instal·lacions dignes.  

Camp Ramon Cunill

En Ramon Cunill va ser una persona vinculada al Club del Remei i promotor de la construcció del camp, que va patir un accident en el transcurs de la seva obra.