Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reunió d’entitats i agents esportius al nou coworking esportiu

dimecres 24 de novembre 2021

Vic estrena un nou espai de coworking esportiu obert a entitats i agents del sector esportiu al Mas Osona

Estarà obert de dilluns a divendres, durant tot el dia, i consta de dues sales polivalents i una sala de reunions per treballar, formar i potenciar conjuntament el pla esportiu Vicactiva’t.

Vic ha estrenat un nou espai de coworking esportiu al Mas Osona, un espai que consta de dues sales polivalents i una sala de reunions a la zona esportiva de la ciutat. Aquest nou espai pretén ser un lloc de trobada i de creació de diversos projectes de les entitats i agents de l’àmbit esportiu on treballar, formar i potenciar les relacions entre ells.

El regidor d’Esports, Titi Roca, remarca que el projecte esportiu “Vicactiva’t” pretén fomentar el treball en xarxa dels agents esportius de la ciutat i posar a disposició un espai com aquest és un pas més per consolidar l’èxit conjunt del projecte.

Roca destaca el potencial del teixit esportiu de Vic, ja que tot i les exigències a conseqüència de la pandèmia, s’ha sabut reinventar i apostar per la importància de l’activitat física i l’esport en totes les edats.

En aquesta línia, durant el curs vigent les entitats esportives de la ciutat han notat un augment generalitzat en el nombre de participants gràcies a les nombroses iniciatives portades a terme per reimpulsar el sector.

El nou espai de coworking esportiu està a disposició de les entitats esportives i agents del sector de dilluns a divendres, durant tot el dia, demanant hora a esports@vic.cat.