Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Albert Castells i Anna Erra al nou parc infantil

divendres 04 de febrer 2022

Vic estrena el nou parc infantil de la Bassa dels Hermanos

La nova zona de jocs té uns 400 metres quadrats i compta amb dues sorreres circulars i diversos elements de jocs per a infants de totes les edats.

El nou parc infantil de la Bassa dels Hermanos ja és una realitat. La nova zona de jocs d’uns 400 metres quadrats està format per dues sorreres circulars amb seients de formigó i diversos elements de joc pensats per a les diferents franges d’edat infantils. Hi destaquen un vaixell tobogan amb jocs combinats, diversos tipus de gronxadors, un balancí doble, un circuit de passarel·les i cordes i un circuit de troncs.

Una de les principals novetats del nou parc -a tocar de la Biblioteca Joan Triadú, el Museu de l’Art de la Pell i un dels carrers més concorreguts de la ciutat, el carrer Verdaguer- és que el terra de la zona de jocs està format per material triturat de fusta vegetal.

El regidor de Manteniment i Serveis i Medi Ambient, Albert Castells, subratlla que es tracta d’un renovat espai en una ciutat que fomenta la sostenibilitat i l’economia circular. Segons el regidor, Vic compta amb un altre espai públic de qualitat on obtenir-hi benestar físic i emocional.

El nou espai infantil se suma a les actuacions fetes a la Bassa dels Hermanos, el mes de febrer de 2020, quan es va millorar la qualitat paisatgística amb nou arbrat. L’actuació ha tingut un cost total d’uns 45.000 euros.

L’acció compleix el compromís de renovar diversos espais verds i que s’anirà estenent al llarg dels propers mesos tal com està previst en el Pla d’Actuació Municipal, per consolidar Vic com a ciutat saludable.