Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Núria Homs i Noe Alonso

divendres 06 de maig 2022

Vic entre els 10 ajuntaments amb més maduresa digital de Catalunya amb població d’entre 20.000 i 50.000 habitants

El reconeixement del Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) reconeix la digitalització i l’administració oberta i propera amb la ciutadania.

L'Ajuntament de Vic es troba entre els 10 ajuntaments de Catalunya, de municipis d’entre 20.000 i 50.000 habitants, amb més maduresa digital i amb una administració més oberta i propera amb la ciutadania per segon any consecutiu.

Aquest reconeixement, atorgat pel Consorci d'Administració Oberta de Catalunya (AOC), posa en valor el compromís del consistori amb el món local i l'entorn més proper, així com la transformació digital per poder acostar l'administració pública a la ciutadania d’una manera fàcil i entenedora.

La transparència, el bon govern, la innovació tecnològica i l'accés a la informació són alguns dels objectius per assolir més eficiència, agilitat i una millora del servei públic, destaca la regidora de Serveis Generals, Núria Homs, que va recollir el reconeixement juntament amb la responsable del Servei d’Administració Digital i Govern Obert de l’Ajuntament de Vic, Noe Alonso.

Un dels eixos inclosos en el Pla d’Actuació Municipal (PAM) és el de continuar treballant per una administració més oberta, moderna i propera.