Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visites guiades al carrer de la Riera

dilluns 17 de maig 2021

Vic enceta un nou cicle de visites guiades gratuïtes els dissabtes pel carrer de la Riera

El carrer, a tocar de la plaça Major, és un dels set punts d’interès artesanal de Catalunya des de l’any 2018.

El carrer de la Riera, declarat Punt d’Interès Artesanal de Vic fa tres anys, serà el protagonista del nou cicle de visites guiades dels dissabtes de l’Ajuntament de Vic. La nova proposta, totalment gratuïta, començarà dissabte vinent, dia 22 de maig, i es farà cada dissabte fins al mes d’agost. A més, també s’oferiran els dimarts dels mesos de juliol i agost.

“Coneixem els artesans del barri i entrem a visitar els seus tallers’ permetrà que el públic assistent aprofundeixi en la història d’aquest carrer, i conegui de primera mà l’àmplia oferta d’un dels set punts d’interès artesanal que hi ha en tot Catalunya.

La regidora de Turisme, Susagna Roura, exposa que la nova iniciativa promou la reactivació econòmica i fomenta el turisme de qualitat i sostenible pel que s’està treballant.

La visita, totalment gratuïta, sortirà a les 12 del migdia des de l’Oficina de Turisme de Vic. Per participar-hi és imprescindible reservar cita presencialment a l’Oficina de Turisme de Vic o trucant al 93 886 20 91.