Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats a la zona esportiva

divendres 08 d’octubre 2021

Vic comença la prova pilot per la nova Escola Multiesportiva Municipal

L’Ajuntament organitza unes jornades esportives al llarg del mes d’octubre per fomentar els hàbits saludables entre l’alumnat de secundària.

Avui ha començat la prova pilot del que ha de ser l’Escola Multiesportiva Municipal de Vic a partir del mes de novembre. Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu potenciar un estil de vida saludable i actiu en l’alumnat de secundària i promoure la nova proposta municipal que es coneixerà com a “Esport Espot”.

Fins al 29 d’octubre, la zona esportiva acollirà aquesta acció vinculada al pla pilot d’escola esportiva municipal que vol fer front a l'abandonament de l'esport i l'activitat física en l’adolescència. Les jornades començaran amb l’alumnat de 2n d’ESO, alumnes que no van poder participar a l’OlimpiVic, a causa de la pandèmia, quan feien 6è de primària.

El regidor d’Esports, Titi Roca, destaca que les jornades són una oportunitat d’apropar l’esport i les pràctiques saludables als més joves d’una forma dinàmica. “Treballem perquè el jovent es motivi, s’emocioni, sigui proactiu i compromès amb l’esport i l’activitat física perquè els ajudi a inspirar-se i facin servir els hàbits saludables com a eina de creixement personal”, afegeix Roca.

Les noves jornades esportives també són una ajuda per provar diverses modalitats esportives i sigui més fàcil escollir quina és l’opció que més agrada per continuar fent salut i es conegui l’oferta multiesportiva disponible a Vic.

La iniciativa és possible gràcies a la coordinació i la implicació de l’Ajuntament de Vic i les diferents entitats esportives de la ciutat que hi aporten el coneixement tècnic de la mà dels entrenadors i entrenadores: Club Natació Vic-ETB, Jufré Cicling, Osona Rugbi Club, Unió Excursionista Vic, Vic Bat i Vic Volei AEE Jaume Callís.