Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tarda sense cotxes

dimecres 25 de setembre 2019

Vic celebra una tarda sense cotxes aquest dissabte a la tarda

L'activitat forma part de la programació dels actes de la Setmana Europea de la Mobilitat i implicarà un tall el trànsit rodat a les rambles del Bisbat i dels Montcada entre les dues del migdia i les nou del vespre.

Aquest dissabte a la tarda les rambles del Bisbat i dels Montcada estaran tallades al trànsit rodat amb motiu de la celebració de la ‘Tarda Sense Cotxes’. L’activitat es durà a terme entre les 4 i les 7 de la tarda, tot i que les afectacions per al trànsit seran de 2 del migdia a 9 del vespre per facilitar els muntatges i desmuntatges de les diverses activitats programades.

La ‘Tarda Sense Cotxes’ s'emmarca dins dels actes de la Setmana Europea de la Mobilitat. Malgrat que el Dia o la Tarda Sense Cotxes se celebrava a tot Europa el passat diumenge 22 de setembre, la coincidència amb el Mercat de Música Viva de Vic va fer posposar-lo pel 28 de setembre.

L’objectiu de la ‘Tarda Sense Cotxes’ és tallar el trànsit motoritzat a un dels carrers de la ciutat, per tal que els vianants el puguin gaudir i recuperar-lo com un espai de joc i de trobada, a més de promoure, difondre i despertar consciència de la necessitat de moure's i viure d’una manera saludable. Dins de la programació de la jornada s'hi han inclòs diverses activitats, com ara jocs infantils, tallers de residus, inflables, i activitats sobre sensibilització sobre el canvi climàtic i la mobilitat sostenible.

L’acte comptarà amb la presència del regidor d’Esports, Titi Roca, que atendrà els mitjans de comunicació a les 6 de la tarda.