Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Partit de volei en les jornades multiesportives d’octubre

dimecres 10 de novembre 2021

Vic activa “Esport Espot”, la nova escola multiesportiva municipal perquè l’alumnat de secundària faci esport

Alumnes d’entre 12 i 16 anys podran practicar voleibol, ciclisme, escalada, rugbi i diverses activitats dirigides sense pagar entre el 22 de novembre i el 16 de desembre.

Vic continua desplegant la ciutat saludable amb “Esport Espot”, la nova escola multiesportiva municipal. El nou servei, que serà gratuït entre el 22 de novembre i el 16 de desembre, permetrà que l’alumnat de secundària dels diversos centres educatius de Vic s’habituïn a la pràctica esportiva i s’introdueixin en noves pràctiques promogudes per diverses entitats.

Després d’una prova pilot acollida amb èxit al llarg del mes d’octubre, “Esport Espot”, la nova escola multiesportiva municipal de Vic comença la primera fase entre el dilluns 22 de novembre i fins al 16 de desembre. Joves d’entre 12 i 16 anys podran escollir entre practicar voleibol, ciclisme, escalada, activitats dirigides i rugbi perquè tastin diversos esports segons les seves preferències.

A partir d’aquesta primera prova, en què hi participen el Club Natació Vic-ETB, l’Osona Rugbi Club, la Unió Excursionista Vic i el Vic Volei Callís, “Esport Esport” reprendrà l’activitat el 15 de gener amb pràctiques esportives que s’ajustaran a la demanda i al volum de participants. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Titi Roca, remarca que s’hi podran sumar més entitats i s’està treballant en la taula d’Esports per determinar el preu d’aquestes activitat extraescolars per fer arribar l’esport a tothom i fomentar la cohesió i la salut, tant a nivell físic com psíquic.

En aquesta primera fase d’”Esport Espot” les activitats es faran fora d’horari lectiu en diversos punts com la zona esportiva Mas d’en Bigas, el Pavelló de l’Ausoneta, centres educatius i el Club Natació ETB per facilitar l’accés a la pràctica esportiva al màxim de jovent de la ciutat.

Inscripcions gratuïtes telemàtiques per la primera fase d’”Esport Espot”

Entre el 22 de novembre i el 16 de desembre participar a la nova escola multiesportiva municipal és gratuït. Per a fer-ho només cal registrar-se telemàticament a través de la pàgina web esports.vic.cat. La inscripció serà diària i activitat per facilitar al màxim la participació en les diverses activitats esportives.