Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Anna Erra i Josep-Ramon Soldevila a la Mostra d’Entitats

dimarts 10 de maig 2022

Una vuitantena d’entitats participen a la 18a Mostra d’Entitats

Fundacions i altres col·lectius vigatans van compartir la seva tasca amb la ciutadania i, al mateix temps, teixir xarxa entre ells.

Una vuitantena d'entitats i fundacions van participar a la 18 Mostra d'Entitats de Vic que es va celebrar el passat dissabte 7 de maig a la rambla del Passeig i del Carme. La mostra s'ha convertit en un esdeveniment assenyalat en el calendari pel teixit associatiu de la ciutat esdevenint un espai de trobada i d'intercanvi.

La principal novetat d'enguany va ser l'espai reservat per a les entitats esportives, les quals van oferir diversos jocs i activitats esportives que permetien al públic conèixer els esports que es practiquen a la ciutat.

La jornada també va comptar amb l'espai "Fira de la Cooperació", una secció que forma part de la Mostra d'Entitats des del 2016 i que aglutina a totes aquelles entitats que treballen en l'àmbit de la cooperació internacional.

En aquesta edició, i per segon any consecutiu, es va fer la gimcana de la Mostra d'Entitats on van participar prop de 200 persones que havien de resoldre un seguit de preguntes i dinàmiques per aconseguir l'obsequi final i alhora, conèixer més les entitats i fundacions de la ciutat.

La jornada va anar acompanyada de diverses actuacions de poesia, de teatre i una exhibició d'afrodance, així com activitats en els mateixos estands. Finalment, el reconegut grup osonenc Pelat i Pelut van posar fi a l'edició d'enguany a ritme de rumba catalana.