Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller de plantes aromàtiques

dimarts 26 d’abril 2022

Una trentena de persones participen al taller de plantes aromàtiques

Es va dur a terme el diumenge 24 d’abril al parc infantil Rafael Gay de Montellà amb l’objectiu de fomentar la cohesió social del barri.

Amb el propòsit de continuar treballant per una ciutat amb bona convivència i cohesió social, l'Ajuntament de Vic va organitzar un taller de plantes aromàtiques, on van participar una 30 de persones, entre les quals s'hi trobaven famílies de la ciutat i membres d'entitats.

Durant el taller, que es va dur a terme el passat diumenge, 24 d'abril, al parc infantil Rafael Gay de Montellà es van explicar els beneficis i usos de diferents plantes aromàtiques, i els participants es van poder elaborar el seu propi sac d'olors i col·laborar en la plantació d'alguns exemplars al costat de l'olivera del parc.

La proposta de l'activitat va sorgir de diverses entrevistes fetes per part del servei de mediació a la zona dels Habitatges Montseny i s'emmarcava en el programa d'acompanyament a les comunitats de veïns i veïnes per afavorir la convivència veïnal i comunitària.