Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Casal d'estiu de Vic del 2019

dilluns 06 de juliol 2020

Un total de 164 infants han rebut alguna beca per participar a l’Estiu Únic de Vic

Fins ara s'han inscrit als casals d'estiu 437 infants, tot i que la xifra pot anar augmentant en funció de la demanda perquè la preinscripció continua oberta.

A l’Estiu Únic, l'oferta de casals d'estiu de Vic d’aquest any, un total de 164 infants han estat beneficiaris d'algun tipus de beca. En concret, 82 nens i nenes finalment han obtingut una beca ordinària (només dues famílies amb dues criatures cadascuna no van poder-ne tenir al no complir tots els requisits) i 82 infants més han gaudit fins ara d’una beca de risc. “Aquestes xifres poden anar variant”, ha recordat Elisabet Franquesa, regidora d'Educació i Joves, en funció de les preinscripcions que es formalitzin durant els dos nous períodes: el que actualment està obert fins al 8 de juliol i el que s'obrirà del 22 al 29 de juliol.

Pel que fa al nombre d'infants inscrits amb què s'ha arrencat l’Estiu Únic són 437 (amb llistes tancades de la setmana passada). Aquesta dada probablement també s'anirà modificant i ampliant en funció de la demanda que pugui sorgir durant aquest mes de juliol.

Una altra novetat en l'arrencada de l’Estiu Únic és que les tardes han quedat centralitzades a l'escola Guillem de Mont-rodon.