Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

dilluns 28 de març 2022

Un taller de plantes aromàtiques per afavorir la cohesió social

Tindrà lloc el diumenge 24 d’abril, d’11 del matí a 1 del migdia, al parc infantil Rafael Gay de Montellà.

Amb el propòsit de seguir treballant per una ciutat amb bona convivència i cohesió social, l’Ajuntament de Vic organitza un taller de plantes aromàtiques relacionat amb la primavera i la diada de Sant Jordi.

La proposta sorgeix de diverses entrevistes fetes per part del servei de mediació a la zona dels Habitatges Montseny i s’emmarca en el programa d’acompanyament a les comunitats de veïns i veïnes per afavorir la convivència veïnal i comunitària.

El taller es farà el diumenge 24 d’abril, d’11 del matí a 1 del migdia, al parc infantil Rafael Gay de Montellà. Serà una activitat familiar gratuïta i a l’aire lliure on s’explicaran els beneficis i usos de diferents plantes aromàtiques a càrrec d’una experta provinent del Parc de les Olors de Taradell.

Tothom qui participi al taller podrà elaborar el seu propi sac d’olors i col·laborar en la plantació d’alguns exemplars al costat de l’olivera del parc.

Per a més informació es pot trucar al 626 097 652 o escriure a serveimediacio@vic.cat

Servei de Mediació

El servei de mediació de l’Ajuntament de Vic és un servei públic, gratuït i universal, que acompanya al ciutadà en la resolució i gestió dels conflictes derivats de la convivència i les relacions personals a través de la mediació i altres eines de gestió de conflictes.