Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cartell 18a Mostra d’Entitats

dijous 21 d’abril 2022

Torna la consolidada Mostra d’Entitats a la rambla del Passeig i del Carme

Unes 70 entitats participaran a la 18a edició de la mostra que tindrà lloc el dissabte 7 de maig de 5 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre.

Més de 70 entitats de Vic tornaran a participar en la consolidada Mostra d'Entitats que arriba a la 18a edició. Serà el dissabte 7 de maig a la rambla del Passeig i del Carme des de les 5 de la tarda fins a dos quarts de 9 del vespre.

Al llarg de la jornada entitats, associacions, fundacions i altres col·lectius visualitzaran els projectes que realitzen durant l’any i compartiran la seva tasca amb la ciutadania. El regidor de Ciutadania i Cooperació, Josep-Ramon Soldevila, ressalta que la mostra és l’oportunitat per acostar la feina del ric teixit associatiu vigatà que treballa durant tot l’any en l'àmbit social, cultural o esportiu, entre d'altres.

Aquesta és una celebració per entitats del tot consolidada que esdevé un espai de diversitat, convivència, tolerància i d'intercanvi d'idees i iniciatives on les entitats es donen a conèixer. Paral·lelament, s’hi estableixen vincles per enfortir el teixit associatiu i s’erigeix un intercanvi d’idees i d’iniciatives per compartir i enfortir els valors de l’associacionisme i el voluntariat.

La Mostra d'Entitats de Vic ja és una jornada de referència pel teixit associatiu. Durant tota la tarda el públic assistent a la mostra podrà gaudir d'una àmplia programació als estands de les entitats i als dos escenaris habilitats al llarg del recorregut, on es podrà gaudir d’actuacions musicals, espectacles familiars, tallers i activitats variades organitzades per les mateixes entitats.

La mostra també comptarà amb un espai dedicat a la Fira de la Cooperació, on s’hi concentraran totes les entitats de Vic que tenen com a objectiu treballar en el camp de la cooperació al desenvolupament.

Gimcana participativa per conèixer el teixit associatiu

Per segon any consecutiu, i amb l'objectiu d'afavorir la interacció i la coneixença entre visitants i entitats, s'organitza una gimcana lúdica per seguir acostant el treball altruista mitjançant diverses proves en els estands. Totes les persones que hi participin i omplin una butlleta rebran un obsequi.

Consulta tota la programació de la 18a Mostra d’Entitats aquí.

Més de 300 entitats i associacions a Vic

Vic compta amb més de 300 entitats detectades, procedents de tots els àmbits, i que treballen per revertir les desigualtats i potenciar el teixit associatiu de la ciutat.

L’any 2021 l’Ajuntament de Vic va fer 134 assessoraments i va informar les entitats amb 102 butlletins, on s’hi recull informació sobre ajuts, premis i subvencions al teixit associatiu, entre d’altres, com es recull en aquest document.