Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Titi Roca a l‘OlimpiVic

divendres 07 de maig 2021

Torna l’OlimpiVic amb més esports per fomentar els hàbits saludables entre l’alumnat de 6è

La zona esportiva acollirà la renovada edició fins a l’11 de juny amb la voluntat d’iniciar la prova pilot de l’Escola Multiesportiva Municipal a secundària el curs 2021.

Avui ha tornat l’OlimpiVic a la zona esportiva de la ciutat. Fins a l’11 de juny l’alumnat de 6è de primària de Vic es vestirà de vermell amb el lema "Vicactiva't fent esport - OlimpiVic" per fomentar les pràctiques esportives i saludables.

L’Ajuntament ha reformulat la dinàmica de l'OlimpiVic que passa a ser d’una única jornada a onze de diferents per garantir el compliment de les mesures sanitàries. En aquest sentit, l’única activitat que no es podrà portar a terme és el retrobament social de tots els grups classe de 6è de primària dels diversos centres educatius del municipi.

El regidor d’Esports, Titi Roca, remarca l’oportunitat d’apropar l’esport i les pràctiques saludables als més joves d’una forma dinàmica. Al mateix temps, s’ajuda a provar diverses modalitats esportives perquè es pugui escollir quina és la que més els agrada per continuar fent salut. Roca destaca que totes les activitats escollides s'han coordinat a través de diferents entitats esportives de la ciutat que hi aporten el coneixement més tècnic (Club Gimnàstic Osona, Club Gimnàstic Vic, Club Natació Vic-ETB, Osona Rugbi Club i Unió Excursionista Vic).

Enguany s’ha reemplaçat el transport amb autobús que es feia fins ara amb desplaçaments sostenibles i actius (anar a peu o amb bicicleta) des dels centres educatius cap a la zona esportiva.

Més pràctiques esportives

La renovada edició també ha afegit nous esports com l’escalada, la gimnàstica, el ciclisme, el rugbi i les activitats dirigides de fitness que se sumen al futbol, els punxats, l’atletisme i les proves d’orientació. Titi Roca ha subratllat que el canvi s’ha promogut amb la voluntat d’iniciar la prova pilot de l’Escola Multiesportiva Municipal a secundària el proper curs 2021-2022.