Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Titi Roca a l’Escola Multiesportiva (imatge d’arxiu)

dijous 10 de febrer 2022

Torna “Esport Espot”, la nova escola multiesportiva municipal de Vic

Alumnes d’entre 12 i 16 anys podran practicar gratuïtament bàsquet 3x3, bàsquet beat, billar, boxa, dansa urbana, escalada, futbol sala, pàdel i vòlei entre el 14 de febrer i el 4 de març.

Vic continua afavorint la pràctica d’activitats saludables entre alumnes de secundària amb la nova programació de l'escola multiesportiva municipal Esport Espot. El nou servei gratuït, que va donar el tret de sortida el passat mes de novembre, permet que alumnes de secundària dels diversos centres educatius de Vic, d'entre 12 i 16 anys, s'habituïn a la pràctica esportiva i s'introdueixin en noves pràctiques promogudes per diferents entitats de la ciutat.

Després d'una prova pilot i una primera fase amb molt bona acollida, Esport Espot, torna el proper dilluns, dia 14 de febrer, i s’allargarà fins al 4 de març. Una programació esportiva que serà l’avantsala de la setmana de l’esport que es viurà del 7 al 13 de març. El regidor d’Esports, Titi Roca, remarca la voluntat de seguir consolidant Vic com una ciutat activa i esportiva on les pràctiques esportives es tradueixin directament en qualitat de vida.

La programació permet escollir noves activitats com la boxa o el billar, a més de bàsquet 3x3, bàsquet beat, billar, boxa, dansa urbana, escalada, futbol sala, pàdel i vòlei.

Les inscripcions són totalment gratuïtes i es poden fer telemàticament a www.esportsvic.cat. El formulari és molt senzill i les inscripcions són diàries i per activitat.