Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cartell informatiu

divendres 10 de juny 2022

Setena edició del programa cultural Més Nits

L’oferta del Centres Cívics de Vic inclou 20 activitats familiars i culturals a l’aire lliure en diversos formats.

Arriba la sisena edició de la programació Més Nits!, una col·laboració entre els Centres Cívics de l'Ajuntament de Vic i el Festival Nits de cinema oriental.

Del 27 de juny al 17 de juliol, setmanes prèvies al festival (19-24 de juliol), es portaran a terme vint activitats de temàtica oriental, acollides pels centres cívics i altres equipaments de la ciutat. En el programa hi col·laboren La Universitat de Vic, el Hong Kong Economic and Trade Office i Korea en Barcelona.

Pel que fa als continguts, tenen lloc activitats de temàtiques i formats diversos, centrades en manifestacions culturals de països d’arreu d’Àsia.

En aquesta edició, com a novetat, es porten a terme projeccions al remodelat Espai ETC. Dos cinefòrums: ‘Comiats’ amb la professora de la UVic - UCC Núria Gorchs i ‘Karate Kid’ amb el director de cinema Albert Ventura. També es projecten dues sessions d’homenatge a l’actriu Anita Mui, amb la pel·lícula ‘Rouge’ i una sessió doble amb ‘Moon Warriors’ i ‘Saviour of the Soul’.

S’han organitzat diverses xerrades com:  ‘Un viatge de 40 anys a l’Índia’ sobre les experiències del vigatà Jordi Casadevall al gegant asiàtic i ‘’L’enigma de Corea del Nord’, a càrrec de Marc Bernabé. A més a més es duran a terme 7 tallers temàtics: Jin Shin Jyutsu (benestar), la cuina dels 5 elements (gastronomia), kokedamas (art floral), K-Pop (ball), bàtik (artesania), moxibustió (benestar), sumi-e i shodo (manualitat) i ramen (gastronomia).

Pels més petits s’han organitzat dues activitats especials: Tigre amb cor de lleó, un conte i taller familiar, amb Anna Obiols, i Llibret amb imatges estampades i haikus, amb Marta Esmarats. I com és ja és tradicional, el dia de sant Miquel dels Sants, despertarem a la plaça Major amb una sessió a l’aire lliure de taitxí.

A partir del 6 de juliol el CCVIC El Montseny acull l’exposició ‘Katakali-Kalikata’, de l’il·lustrador vigatà Ernesto Carratalá.  Aquesta edició del programa Més Nits arribarà també a la Bassa dels Germans Maristes durant el Festival Nits de cinema oriental, amb dues actuacions a càrrec d’Est Crew (exhibició de ball K-Pop) i Younenki Music (versions de cançons d’anime).

Inscripcions

Les inscripcions s’obren el dilluns 20 de juny a les 16 h, tan de forma presencial com en línia a centrescivics.vic.cat. De forma presencial es poden fer inscripcions als Centres Cívics de Vic, els dies feiners, de 16 h a 20 h.

La informació ampliada de cadascuna de les activitats es pot trobar a centrescivics.vic.cat.