Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

dimarts 07 de juny 2022

Segona edició del COP!, la proposta per les tardes de juliol que respon als interessos i motivacions del jovent de Vic

El projecte COP! ofereix activitats esportives, de cuina, dibuix i jocs per a les tardes de juliol.

Vic presenta la segona edició de les activitats d'estiu COP!, un projecte que han preparat i organitzat els joves de les escoles de Vic. Per segon any consecutiu, s'organitzen un seguit d'activitats de lleure per les tardes de juliol que responen als interessos i motivacions dels joves.

Durant aquest curs 14 alumnes de 2n d'ESO, de tots els centres educatius de Vic, han participat del projecte, que en diverses sessions han treballat els seus interessos i quines les activitats que més els hi agradaven. A partir d'aquest treball conjunt s’ha organitzat una programació d'activitats per les tardes d’estiu.

Des del 6 de juliol i fins a finals de mes s’han programat activitats esportives, de cuina, dibuix, jocs, dansa i una Festa Holi. Totes les activitats són gratuïtes i estan dirigides a joves nascuts entre el 2006 i el 2009.

Les inscripcions per participar en les activitats del COP! són totalment gratuïtes i començaran dilluns vinent, dia 13 de juny, i estaran obertes fins al 30 de juny.

Les places pel COP! són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció. Et pot inscriure’s presencialment al Vicjove (C. Bisbe Morgades, 15) o través del web www.vicjove.cat. Per qualsevol dubte podeu trucar al 659 03 04 81 o escriure a vicjove@vic.cat.

Podeu consultar al programació en aquest enllaç.