Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estat actual de l'obra en BIM

dilluns 05 d’agost 2019

Segon mes de construcció de la Biblioteca Pilarín Bayés

Els treballs han consistit en l’excavació del solar i en la realització de feines de contenció de parets mitgeres. També s’ha instal·lat la grua torre i s’han enderrocat elements presents a la parcel·la.

La construcció de la Biblioteca Pilarín Bayés segueix endavant. En aquest segon mes de construcció, les actuacions que s’han portat a terme han estat l’excavació del solar i feines de contenció de parets mitgeres. Paral·lelament, s’ha procedit al muntatge i posada en marxa de la grua torre i a l’enderroc dels elements presents a la parcel·la.

L’evolució i l’estat de les obres de la Biblioteca Pilarín Bayés es plasmen mensualment en imatges mitjançant la tecnologia BIM (Building Internacional Modeling), que permet l’edició de material visual per comprovar l’estat d’execució de l’obra a nivell volumètric. L’ús del BIM, que suposa l’evolució dels sistemes de disseny tradicionals basats en el plànol,  va més enllà  per abastar l’execució del projecte i s’estén al llarg del cicle de l’edifici, permetent-te la gestió i reduint els costos d’operació. El modelatge en BIM incorpora informació geomètrica, de temps, de costos, ambiental i de manteniment.

Afectació en la mobilitat per a vianants

Tal com ja es va informar en l’inici de les obres, només quedarà afectada la mobilitat per a vianants que ja està degudament senyalitzada amb senyalització horitzontal i noves senyals verticals que seran vigents mentre durin les obres.

Podeu consultar tots els detalls del projecte a www.novabibliotecavic.cat i el detall del plànol amb les afectacions de mobilitat aquí.