Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cartell del premis

dimarts 25 de gener 2022

S’obre la convocatòria de la desena edició dels Premis Ciutat de Vic: Activitat Física i Esport

Es podran presentar projectes fins al divendres 18 de febrer a les 2 del migdia.

Aquest dilluns s’ha obert la convocatòria de la desena edició dels Premis Ciutat de Vic: Activitat Física i Esport, amb l’objectiu d’aportar nous elements de qualitat en la pràctica de l'activitat física i l’esport, tant en l’àmbit de la innovació i la societat com en el de la recerca i el coneixement.

Els premis van adreçats a aquelles propostes vinculades a l’àmbit de l’activitat física i la promoció de la salut de l’esportista, amb l’objectiu de reconèixer el treball de persones vinculades a entitats esportives, escoles, instituts, universitat, gimnasos o entitats de lleure, que són un exemple de motivació, persistència i vocació permanent en l’esport.

Es pot presentar qualsevol persona física o jurídica, associació, entitat, centre educatiu o col·lectiu, vinculat a la ciutat de Vic. També s’hi podran presentar estudiants i ex-estudiants de la UViC-UCC o qualsevol altre centre educatiu de la ciutat. Es podrà presentar una proposta per participant.

Categories

  • Premi Bayés Esport: Recerca i Coneixement

Al millor treball de recerca de batxillerat, treball final de grau o treball final de màster enfocat a l’activitat física i esport de centres educatius de Vic i de la Universitat de Vic realitzats durant el curs 2020-21. El treball haurà de descriure el procediment seguit, la recerca i coneixement que aporta.

  • Premi Penya Barcelonista Plana de Vic: Innovació i Societat

Al millor treball que descrigui una intervenció en activitat física innovadora realitzada a la ciutat de Vic, dirigida a una persona o grup de persones i entengui l’esport com un mitjà per potenciar valors positius com l’esforç, la constància, la cooperació, la inclusió social, la socialització i la promoció dels hàbits saludables.

Els treballs s’han d’enviar per correu electrònic a esports@vic.cat indicant a l’assumpte “X Premis Ciutat de Vic” abans de les 2 del migdia del dia 18 de febrer de 2022. En el correu electrònic s’haurà d’adjuntar el treball i el document de participació.

Bayés Esport i la Penya Barcelonista Plana de Vic han dotat de 500 euros el primer premi de cada categoria per a poder executar el projecte. Els guanyadors es donaran a conèixer el divendres 11 de març durant la gala "Nit de l'Esport Vigatà", per tal que tinguin el màxim ressò a la ciutat i a la comarca. Consulta tots els requisits i propostes a la web de la regidoria abans de presentar el projecte.