Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

dijous 19 de març 2020

S’intensifica la neteja del mobiliari urbà i les zones sensibles de Vic

El servei es presta amb normalitat fins a dia d’avui i s’ha reforçat la neteja amb aigua a pressió i productes desinfectants garantint les mesures preventives pel coronavirus.

La neteja viària de Vic s’ha reforçat i adaptat des de finals de la setmana passada per fer front a l’episodi de coronavirus i contenir-ne el contagi.  Tal com exposa el regidor de Manteniment i Serveis, Albert Castells, s’han establert diferents mesures i replantejat mètodes i torns de treball, perquè hi hagi “el mínim contacte entre la plantilla de persones que treballen al mateix temps que es manté un servei bàsic” 

Castells, que remarca que el servei s’ha pogut prestar amb normalitat fins a dia d’avui, explica que s’han reforçat els equips de neteja amb aigua a pressió per reforçar la neteja intensiva del mobiliari urbà de tota la ciutat. A més, s’ha activat un servei especial de neteja amb aigua a pressió i productes desinfectant per netejar intensivament zones sensibles com l’Hospital General, l’Hospital de la Santa Creu de Vic, l’Aliança, la Clínica Sant Josep, el CAP del Remei, l’Ambulatori, les residències i casals d’avis, l’estació de tren i autobusos, la policia, correus, els jutjats, el mercat municipal, supermercats, farmàcies i tanatoris, entre d’altres

El regidor de Manteniment i Serveis exposa que les papereres del carrer es buiden manipulant mínimament el seu contingut. Unes actuacions que es revisaran en funció de la disponibilitat de la plantilla i de les noves circumstàncies o restriccions que vagin apareixent.