Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Titi Roca donant benvinguda als participants

dimecres 06 d’octubre 2021

Rècord de participants en la caminada de la Diada Internacional de la Gent Gran de Vic

Prop de 400 persones participen en l’activitat que promou l’envelliment actiu i que s’inclou en els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Unes 400 persones han participat aquest matí en la caminada de la Diada Internacional de la Gent Gran que ha batut rècord de participants. Es tracta d’una activitat que promou l’activitat física en la tercera edat per un envelliment actiu i una vida saludable a través les pràctiques saludables. La gent gran ha pogut escollir entre tres recorreguts -500 metres, 5 i 6 quilòmetres- que han sortit des de l’Atlàntida per arribar al parc Xavier Roca i Viñas.

El regidor d’Esports, Titi Roca, ha destacat la importància de fer esport cada dia “per afavorir un envelliment actiu i saludable” i ha recordat que aquestes accions contribueixen a fer de Vic una ciutat a la mesura humana, encara més saludable i sostenible, que està al costat de les persones grans.

Totes les persones participants provenen dels grups d’activitat física de la gent gran i dels grups d’entrenament de la memòria de l’Ajuntament de Vic, el casal cívic de Vic Mossèn Guiteras i el casal de gent gran de Vic La Rambla.

La caminada ha estat possible gràcies a la col·laboració d’entitats i casals, la Creu Roja d’Osona, Protecció Civil de Vic i agents cívics que han participat en l’organització prèvia i assistint i acompanyant a les diverses persones en el transcurs de la caminada.