Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

dilluns 03 de maig 2021

Oberta la convocatòria de subvencions per a Projectes de Cooperació 2021

Des del 30 d'abril i fins el 31 de maig de 2021 està oberta la convocatòria de subvencions de cooperació i educació per al desenvolupament a la ciutat de Vic, orientada sobretot a donar suport a les entitats que porten a terme projectes en l'àmbit de la cooperació internacional.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és la d'impulsar des de l'àmbit local, la cohesió i el desenvolupament humà sostenible, l'eradicació de les desigualtats i el desplegament efectiu dels Drets Humans i la seva protecció, en el marc del Pla director de cooperació internacional de Vic 2018-2021.

Els projectes han de tenir en compte els criteris de viabilitat i sostenibilitat, però a la vegada han d'estar alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, i per tant és important la incorporació d'elements com la qualitat de gènere, el consum responsable o la sobirania alimentària.

Poden sol·licitar subvencions totes aquelles entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes i que estiguin inscrites al Registre d'entitats de Vic. Les entitats interessades poden presentar les sol·licituds del 30 d'abril fins el 31 de maig a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Vic.

Per més informació a cooperacio@vic.cat