Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cartell informatiu

divendres 30 d’abril 2021

Nova sessió per informar dels ajuts econòmics de l’Ajuntament per fomentar la contractació

La jornada es farà via zoom i tindrà lloc dimarts vinent, dia 4 de maig, a les 5 de la tarda.

Amb l’objectiu de continuar avançant cap a una administració més moderna, oberta i propera l’Ajuntament de Vic convoca una nova sessió telemàtica informativa. En aquest cas l’objectiu és d’informar les empreses, gestories o assessories laborals de Vic per explicar-los la nova convocatòria d’ajuts (d’entre 3.325 euros a 17.655,74 euros) per fomentar la contractació i incentivar l’ocupació al municipi.

La sessió telemàtica, es farà via zoom, i tindrà lloc el proper dimarts 4 de maig a les 5 de la tarda. La regidora de Promoció econòmica, Ocupació i Comerç, Bet Piella, i la regidora d’Economia, Núria Homs, exposaran els detalls dels ajuts, on poder-los sol·licitar i fins quan es poden demanar.

Cal recordar que la nova convocatòria a la que s’hi destinen 300.000 euros del pressupost van destinats a crear nous llocs de treball per reduir la taxa d’atur i aixecar els ERTOs vigents.

Per a més informació podeu adreçar-vos a Vic Ocupació, escriure un correu a ocupacio@vic.cat o trucar al  telèfon 93 886 21 00 ext.19101.