Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Urna per recollir valoracions de la memòria a l’OAC de la plaça Major

dijous 19 setembre 2019

Nova memòria de l’Ajuntament de Vic que compleix el compromís de transparència

‘L’Ajuntament de Vic en dades’ es publica per tercer any consecutiu per acostar encara més l'administració a la ciutadania i dona a conèixer les activitats més rellevants portades a terme pels diversos serveis municipals l'any passat.

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Vic publica una memòria de 40 pàgines, on s'hi indica com es gestionen els recursos públics i s'hi recullen les principals activitats fetes pels diferents serveis municipals, i que també es pot consultar al web.

L'alcaldessa de Vic, Anna Erra, ha exposat que aquesta eina de comunicació fa una radiografia de la ciutat i de l'administració local indicant-hi els objectius de cada àrea i els recursos que s'hi destinen. En aquest sentit, s'hi fa referència a la gestió econòmica, els ajuts i subvencions o les principals activitats portades a terme per cadascuna de les àrees que formen l'ens municipal.

Erra exposa que aquesta publicació, que s'està repartint a tots els domicilis del municipi, és una eina per acostar encara més l’Ajuntament a la ciutadania “de forma clara i gràfica i entenedora”. Una memòria que ha tingut un cost d'uns 40 cèntims per exemplar, incloent-hi les tasques de disseny, impressió i distribució.

L'alcaldessa ha remarcat que es treballa dia a dia perquè l’Ajuntament sigui cada cop més proper i perquè la ciutadania se’l pugui fer més seu. És per això que en aquesta tercera edició, i com a novetat, es demana una valoració de la publicació i suggeriments de millora per la propera memòria.

Per valorar-la, tothom qui ho vulgui pot dipositar la butlleta retallable que es troba en la mateixa memòria i dipositar-la en les urnes ubicades a les Oficines d’Atenció Ciutadana de la plaça Major o del Remei o en qualsevol Centre Cívic. D’entre totes les persones que ho facin abans del 16 de desembre se sortejaran dues entrades a escollir per una sessió a l’Atlàntida en la temporada 2019-2020.

Anna Erra ha volgut agrair la tasca feta pels 390 treballadors que durant l'any 2018 han treballat a l’Ajuntament -264 com a plantilla i 126 persones contractades temporalment per desenvolupar diversos projectes- per fer possible una ciutat a la mesura humana. De la mateixa manera, també agraeix a totes les persones que estimen la ciutat i que aporten suggeriments per millorar-la i ajuden a fer més eficients els serveis municipals.