Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cartell informatiu

dimarts 12 d’abril 2022

Nova convocatòria d’ajuts econòmics per fomentar projectes d’interès social

Es poden presentar sol·licituds fins al 26 d’abril a seuelectronica.vic.cat.

Les entitats sense ànim de lucre que vulguin fer un projectes d'interès social per la ciutat ja poden tornar a sol·licitar l’ajut de l’Ajuntament de Vic, per segona any consecutiu.

En aquesta línia d’ajuts s’hi poden acollir entitats sense ànim de lucre degudament constituïdes i inscrites al registre oficial corresponent i al Registre Municipal d'Entitats de Vic. El termini de presentació de sol·licituds és fins al 26 d’abril, inclòs, i es poden presentar de forma telemàtica a la seuelectronica.vic.cat i cal disposar d'un certificat digital.

L’import màxim que es podrà concedir per projecte és de 15.000 euros, excepte pels projectes i activitats de participació i sensibilització amb col·lectius vulnerables podrà ser d’un màxim de 3.000 euros. La subvenció no podrà excedir del 80% del cost total del projecte.

On s’han de presentar les sol·licituds?

Les entitats i associacions que hi estiguin interessades poden consultar els detalls en aquest enllaç i tramitar-les telemàticament a la seuelectronica.vic.cat.

En cas de tenir dubtes a l’hora de fer els tràmits electrònics es pot contactar amb el servei OAC 360º que ofereix atenció personalitzada per ajudar a fer les gestions telemàtiques sense haver-se de personar a l’Ajuntament.

El servei d’OAC 360º s’ofereix de dilluns a divendres, de 8 del matí a 8 del vespre, trucant al 93 595 48 04 o escrivint a oac360@vic.cat.