Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

divendres 01 de juliol 2022

Més de 800 de persones participen a la Cursa Nocturna ‘Els 7 Portals’ de Vic

La cursa popular i familiar es consolida en la sisena edició.

La Cursa Nocturna dels 7 Portals de Vic ha arribat als 830 participants en la seva sisena edició. Els esportistes van recórrer el centre històric de la ciutat passant pels portals de Malloles, d’en Teixidor, de Queralt, el Portalet, de Santa Eulàlia, de Manlleu i de Gurb.

El regidor d’Esports, Titi Roca, va remarcar l’èxit d’assistència i la recuperació de la normalitat post-pandèmia. Roca va agrair a tothom qui va fer possible aquesta nova edició de la cursa, als participants per ajudar a consolidar una cursa popular i familiar que fomenta la pràctica esportiva i saludable i als espectadors de la cursa que van estar donant suport durant tot el recorregut.

Resultats de la 6a edició de la cursa

Les tres primeres places en categoria absoluta van ser per Genís FerràndezXavi Tomasa i Arnau Montiel. En categoria femenina es va imposar Marta Sánchez, seguida de Laia Andreu i de Silvia Roca. Pel que fa a la categoria adaptada, el guanyador va ser Albert Lara seguit de Marta Codinachs. En categoria juvenil els més ràpids en categoria masculina van ser Ferran Pujol, Marc Ginesta i Roger Font, mentre que en noies van ser Adriana Buxadé, Emma Garcia i Bruna Torrentbò.

Per quart any es va disputar la categoria infantil en solitari, ja que en les anteriors edicions es corria conjuntament amb les absolutes.

Consulta els resultats aquí.

La Cursa Nocturna dels 7 Portals s’organitza des de l’Ajuntament de Vic conjuntament amb el Vic-ETB, el Club Atlètic Vic i la Unió Excursionista de Vic. Un any més han col·laborat les botigues d’esport Base: Esports Estel, Fanatik i Intersport Everest Horitzó, així com Aigües Vic, que va cedir les fonts d’aigua ubicades a la plaça Major.