Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Titi Roca a la inauguració de la jornada

dijous 01 de desembre 2022

Més de 600 alumnes de secundària participen en la jornada multiesportiva

La jornada té per objectiu potenciar un estil de vida saludable i actiu en els joves i promoure la nova proposta municipal esportiva “Esport Espot”.

L'Ajuntament de Vic ha organitzat una jornada multiesportiva per l'alumnat de 2n d'ESO dels centres educatius de la ciutat. Es tracta d'una iniciativa que té per objectiu potenciar un estil de vida saludable i actiu en els joves i promoure la nova proposta municipal esportiva "Esport Espot".

La zona esportiva acull aquesta primer acció vinculada al pla pilot d'escola esportiva municipal que vol fer front a l'abandonament de l'esport i l'activitat física en l'adolescència.

El regidor d'Esports, Titi Roca, destaca que les jornades són una oportunitat d'apropar l'esport i les pràctiques saludables als més joves d'una forma dinàmica. "Treballem perquè el jovent es motivi, s'emocioni, sigui proactiu i compromès amb l'esport i l'activitat física. A més, perquè els ajudi a inspirar-se i facin servir els hàbits saludables com a eina de creixement personal", afegeix Roca.

Les noves jornades esportives també són una ajuda per provar diverses modalitats esportives i que escollin quina és l'opció que més agrada per continuar fent salut. També, és una eina que facilita que els/les adolescents i es coneguin l'oferta multiesportiva disponible a Vic.

La iniciativa és possible gràcies a la coordinació i la implicació de l'Ajuntament de Vic, amb la col·laboració de les diferents entitats esportives de la ciutat, que hi aporten el coneixement tècnic, de la mà dels entrenadors i el Consell Esportiu d'Osona.