Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Elisabet Franquesa a les Jornades d’Orientació Acadèmica

dilluns 28 de març 2022

Més de 400 joves participen a les Jornades d’Orientació Acadèmica de Vic

Durant tres dies es donen a conèixer les diverses opcions formatives a famílies i alumnat per difondre el ventall de recursos educatius que s’ofereixen a la ciutat.

Prop de mig miler d'estudiants de 4t d'ESO de la ciutat ha participat en les Jornades d'Orientació Acadèmica organitzades per l'Ajuntament de Vic amb l'objectiu donar a conèixer les opcions per formar-se a la ciutat. La regidora d’Educació, Elisabet Franquesa, va remarcar l’aposta per consolidar Vic com a ciutat educadora i del coneixement. Per això es va facilitar informació per a donar conèixer les diferents opcions que hi ha a la ciutat per formar-se i donar a conèixer l’oferta de qualitat d’estudis postobligatoris.

Al llarg de tres jornades, l’edifici del Sucre va oferir sessions explicatives, xerrades i tallers pràctics per conèixer els diversos itineraris formatius i modalitats de la formació professional i el batxillerat. A més, es va habilitar un espai amb estands, obert tant a famílies com a alumnat, on una dotzena de centres educatius de la comarca oferien informació sobre els seus estudis postobligatoris.

L'Ajuntament de Vic compta amb el Servei d'Orientació Acadèmica del Vicjove, que treballa conjuntament amb l'àrea d'Educació i els centres educatius, per reduir l'abandonament escolar prematur i donar a conèixer l'ampli ventall de recursos educatius.