Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

dilluns 14 de febrer 2022

Les Impuxibles, Rigoberta Bandini, El Patio Teatro, Les XL, Ada Vilaró, Clara Cortés entre d'altres, formen part de la segona edició d'#Ambveudedona

Un espai de cultura conscient amb perspectiva de gènere per a la transformació social.

Aquest dissabte 12 de febrer, L'Atlàntida inicia #Ambveudedona, l'itinerari de programació amb perspectiva de gènere que vol consolidar-se com un segell d'identitat de L'Atlàntida, que posa en valor la professionalitat artística i creativa de les dones i que contribueix a la consciència de gènere des de la sensibilització social per arribar a públics diversos.  

Fins al 19 de març podrem gaudir de vuit espectacles  de format presencial, d'una píndola artística de format virtual a càrrec de Clara Cortès que s'estrenarà el 8 de març a través de la Sala 4 - L'Atlàntida digital i de diverses activitats complementàries, xerrades i diàlegs postfunció amb els artistes.  El 10 de març, s'oferirà una nova Escena Singular, activitat d'accés gratuït adreçada a col·lectius de dones. 

Tal com es va fer en la primera edició, s'ha habilitat un espai específic al web de L'Atlàntida que conté articles d'aprofundiment i diversos recursos vinculats a la temàtica. Per consultar l'article que en aquesta edició s'ha encarregat a la periodista Sara Blázquez, feu clic aquí.

També s'ha previst l'emissió del documental Encara hi ha algú al bosc, una producció de Cultura i Conflicte i Bonobo films dirigida per Erol Ileri i Teresa Turiera-Puigbò, que gràcies al lideratge de l'àrea d'Educació, Joventut, Cooperació i Igualtat de l'Ajuntament de Vic, es podrà veure del 28 de febrer fins al 13 de març de manera gratuïta a través de la Sala 4 - L'Atlàntida digital. 

#Ambveudedona té la voluntat de descobrir i reforçar altres mirades, crear referents feministes i ser part activa en la composició d'un sistema sociocultural més equitatiu. Activisme, subversió i veus silenciades, perifèriques o alternatives per contribuir a la transformació social i a l'assoliment d'una societat més lliure.