Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

dijous 05 de maig 2022

L'Atlàntida inaugura el primer Busbici cultural de Catalunya

Una pedalada familiar acompanyats de Canvis en Cadena abans de l'espectacle familiar Vull cantar i vull ballar d'El Pot Petit.

Aquest dissabte 7 de maig a la tarda L'Atlàntida inaugurarà el primer Busbici cultural de Catalunya amb una pedalada familiar abans del concert d'El Pot Petitque s'oferirà a la Sala 1 Ramon Montanyà. Un concert que des de fa mesos té totes les entrades exhaurides. Amb aquesta acció, L'Atlàntida vol sumar-se a les diferents iniciatives que treballen per a una major sostenibilitat del planeta i donar visibilitat a la campanya A Vic, suma't al Zero que l'Ajuntament de Vic està portant a terme des del 2020. 

Acompanyats de Canvis en Cadena, s'han dissenyat tres línies de Busbici que passaran per diferents punts de la ciutat i recolliran els participants per arribar als jardins de L'Atlàntida a un quart de sis de la tarda. Amb l'objectiu de motivar el públic El Pot Petit, ha enregistrat un vídeo motivador per convidar a totes les famílies que tenen entrades a desplaçar-se fins a L'Atlàntida pedalant.  També s'ha previst habilitar un pàrquing amb vigilància perquè les famílies puguin aparcar les bicicletes a l'arribada a L'Atlàntida.

Durant aquest cap de setmana L'Atlàntida també acollirà altres propostes de gran rellevància artística i social. Divendres 6 de maig, a les vuit del vespre es representarà Mare de sucre, una obra de teatre amb repartiment inclusiu escrita i dirigida per la dramaturga catalana Clàudia Cedó que narra la història d'una noia amb discapacitat que vol ser mare i ha de confrontar-se amb la incomprensió de la seva comunitat. Dissabte 7 de maig, a les vuit del vespre, el violoncel·lista Pau Codina presentarà el seu primer disc en solitari Landscapes enregistrat a L'Atlàntida el desembre de 2021. Un àlbum discogràfic líric i abstracte amb obres de Cassadó, Magrané, Bach i Crumb. Abans del concert, el divulgador musical David Puertas introduirà el repertori i la poeta catalana Silvie Rothkovic realitzarà alguna intervenció.

I per acabar, el diumenge 8 de maig, a les sis de la tarda, L'Atlàntida en solidaritat amb l'Associació per a la Diversitat Funcional d'Osona oferirà un espectacle solidari de dansa adaptada en col·laboració amb l'Escola de Música Liceu i Off-Broadway Musicals.