Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cartell de Vicactiva't a casa

divendres 30 d’octubre 2020

L’Ajuntament recupera ‘Vicactiva’t a casa’ per practicar activitat física a les llars

El programa que s’emetrà els dijous a El 9 TV i els dimarts a Canal Taronja, mentre estiguin vigents les limitacions en la pràctica esportiva, oferirà diferents iniciatives per gaudir de pràctiques saludables a casa.

El proper dijous, dia 5 de novembre, l’Ajuntament de Vic torna a recuperar el programa Vicactiva’t a casa amb l’objectiu de donar a la ciutadania consells útils per fer activitat física i pràctiques saludables a casa, mentre durin les restriccions de mobilitat i activitat social.

El regidor d’Esports, Titi Roca, exposa que la iniciativa adapta en format televisiu les activitats que l’Ajuntament ofereix habitualment a la gent gran. L’activitat estarà dinamitzada per Mercè CubertaRaül Obiols i Aina Portell, monitors d’activitat física per a la gent gran, que durant el curs es porta a terme als centres cívics i l’espai comunitari de l’Ajuntament de Vic.

Roca afegeix que en aquesta nova temporada s’inclourà una secció de promoció dels hàbits saludables treballada conjuntament amb el Consell Esportiu d’Osona perquè “cal fer salut una estona cada dia, de forma pràctica, i a casa”.

A partir del dijous 5 de novembre, “Vicactiva’t a casa” es podrà veure cada dijous a El 9 TV a dos quarts de 6 de la tarda i els dimarts a la mateix hora al Canal Taronja. També es podran recuperar al canal youtube de l’Ajuntament de Vic i al web www.esportsvic.cat.