Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cartell informatiu

dijous 30 de setembre 2021

L’Ajuntament inicia un cicle d’activitats esportives gratuïtes per a joves durant les tardes del mes d’octubre

Els tallers gratuïts comencen el dilluns 4 d’octubre amb l’objectiu de respondre les necessitats treballades conjuntament entre el jovent i l’equip d’educadors i educadores de carrer.

El jovent de 12 a 21 anys de Vic podrà gaudir de tallers d’esports gratuïts. Serà del 4 al 28 d'octubre gràcies a una proposta promoguda per l’Ajuntament de Vic on es podran tastar activitats com el hip hop, l’afrodance, l’skate o la boxa.

La nova proposta d'activitats és fruit del contacte constant de l’equip d'educadors i educadores de carrer amb el jovent que utilitza l'espai públic com a lleure i que té la voluntat d'acostar-los a la xarxa de serveis, recursos i d'equipaments de proximitat que la ciutat posa al seu abast, tal com exposa la regidora d’Educació i Joves, Elisabet Franquesa.

El treball realitzat fins ara ha permès copsar quines són les inquietuds i expectatives del jovent i s'hi ha volgut donar resposta programant una oferta de lleure de qualitat amb finalitzats socioeducatives dins del programa Medi Obert.

Franquesa remarca que la programació permetrà que el jovent pugui introduir-se en activitats socioeducatives i que descobreixin activitats que els permetin trobar el lleure més enllà dels espais públics.

Les activitats gratuïtes es duran a terme en espais oberts i parcs de Vic i no caldrà inscripció prèvia. Tot i així, hi haurà un aforament limitat i tothom que hi vulgui participar pot reservar una plaça escrivint al whatsapp  680 72 19 11. Entres totes les persones participants als tallers gratuïts se sortejarà un obsequi valorat en 50 euros.

Programa Medi Obert

El programa Medi Obert és un servei que se centra en l'acció socioeducativa amb els grups d'adolescents i joves que fan del carrer el seu espai prioritari de convivència. El que es pretén, és dur a terme un treball de prevenció perquè el jovent que es troba en situació de vulnerabilitat pugui trobar els espais de relació necessaris on vehicular les seves expectatives vitals.