Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

dilluns 06 abril 2020

L’Ajuntament impulsa ‘Vicactiva’t a casa’ que promou l’activitat física durant el confinament

L’Ajuntament de Vic, conjuntament amb les entitats i centres esportius de la ciutat, mostraran a la ciutadania diferents iniciatives per gaudir d’un confinament més actiu.

Aquest dilluns 6 d’abril és el Dia Mundial de l’Activitat Física. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Vic engega la campanya Vicactiva’t a casa amb l’objectiu de donar a la ciutadania consells útils per a un confinament actiu, i més saludable, davant la pandèmia del coronavirus.

El regidor d’Esports, Titi Roca, exposa que la iniciativa aglutinarà totes les activitats que fan les diferents entitats de la ciutat, així com les dels centres esportius, i les jornades multiesportives (pensades inicialment pels dies no lectius però laborables de Setmana Santa) perquè “és molt important per la salut fer una estona d’activitat física al dia”.

Vicactiva’t des de casa oferirà activitats per a totes les edats i amb diversitat funcional, remarca Roca. El regidor d’Esports recorda que cal quedar-se a casa per evitar el contagi de la COVID-19 i la saturació dels centres sanitaris i hospitalaris i anima a fer-ho amb un “confinament actiu”.

Es podran consultar les diferents propostes al web www.esportsvic.cat, @vic_esport a twitter i @vic_esports a instagram. S’anima a que tothom que gaudeixi d’un confinament actiu pugui compartir-ho a les xarxes amb l’etiqueta #Vicactivat.