Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Anna Erra i equip de govern amb “2021 en dades”

dilluns 04 d’abril 2022

L’Ajuntament de Vic torna a publicar “2021 en dades”, la memòria on es desgrana la feina feta per l’ens l’any passat

Es publica per cinquè any la memòria amb l’objectiu d’acostar l’administració a la ciutadania i donar a conèixer les activitats i accions més rellevants portades a terme pels serveis municipals.

Per cinquè any, i després que el 2020 se centressin gran part dels esforços per reimpulsar Vic com a ciutat viva i activa que és, l’Ajuntament torna a publicar la memòria del 2021 en un clar exemple de compromís amb la transparència.

La publicació de 40 pàgines recull la feina feta l’any passat des de l’Ajuntament de Vic i ajuda a conèixer millor tots els serveis municipals que es gestionen amb recursos públics. A més, s’hi recullen les accions del pla de xoc econòmic i social Reimpulsem Vic que es van activar el 2020 per fer front a la pandèmia.

L’alcaldessa de Vic, Anna Erra, subratlla que “2021 en dades” desgrana la feina feta per consolidar Vic com una ciutat amb benestar i qualitat de vida tan física com emocional, amb bona convivència i que ofereixi oportunitats per a tothom.            

La publicació que s’està repartint des d’avui a tots els domicilis del municipi és una “eina clara, gràfica i entenedora per acostar encara més l’Ajuntament i mantenir-se al costat de les persones i les entitats”, subratlla Erra.

Anna Erra ha volgut agrair la tasca feta per treballadors i treballadores que formen l’Ajuntament, des d’on treballen dia a dia per consolidar Vic com a ciutat referent. Paral·lelament, fa extensiu l’agraïment a totes les persones que s’estimen la ciutat i que continuen aportant suggeriments per millorar-la i fer més eficients els serveis municipals.

“2021 en dades” fa referència a la gestió econòmica, els ajuts i subvencions o les principals activitats portades a terme per cadascuna de les àrees que formen l’ens municipal, entre altres.

5 grans eixos per una ciutat a la mesura humana

El Pla d’Actuació Municipal (PAM), també present a “2021 en dades” recull les prioritats de l’equip de govern i esdevé un full de ruta per consolidar Vic com una ciutat amb qualitat de vida, benestar i oportunitats.

El PAM defineix els objectius a assolir tenint en compte els recursos que l’administració té al seu abast. Es tracta d’un document viu que permet incorporar les necessitats que puguin sorgir al llarg dels quatre anys de la legislatura (2019-2023), com fer front a la pandèmia.

El grau de compliment s’actualitza periòdicament i el podeu consultar al web pam.vic.cat. A dia d’avui, és del 68%.