Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cartell informatiu

divendres 27 de maig 2022

L’Ajuntament de Vic torna a oferir ajuts econòmics per projectes de cooperació al desenvolupament

Es podrà rebre un màxim de 12.000 euros per projecte i es podran sol·licitar a la seuelectronica.vic.cat fins al 26 de juny.

Ja es poden sol·licitar les subvencions de l’Ajuntament de Vic per fer projectes de cooperació. L’objectiu és fomentar la cooperació internacional, el codesenvolupament, la protecció dels drets humans i l’educació realitzats per organitzacions o entitats sense ànim de lucre que siguin d’interès públic local.

El regidor de Cooperació, Josep-Ramon Soldevila, detalla que es continua treballant per donar resposta a aquells projectes que s’impulsen a nivell local per promoure la cohesió social, el desenvolupament humà sostenible, l’eradicació de la pobresa i les desigualtats.

Les subvencions s’hauran de destinar a finançar projectes o activitats desenvolupades entre l’1 de novembre de 2021 i el 31 d’octubre del 2022. L'Import màxim a concedir per projecte serà de 12.000 euros i no podrà passar del 80% de l'import total.

Poden sol·licitar l’ajut aquelles entitats sense ànim de lucre degudament constituïdes i inscrites al registre oficial corresponent i al Registre Municipal d’Entitats de Vic. Es podran presentar sol·licituds telemàticament fins al 26 de juny.

Les entitats que hi estiguin interessades poden consultar els detalls i tramitar-les telemàticament mitjançant la seuelectronica.vic.cat.