Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cartell informatiu de la campanya

dimecres 23 de juny 2021

L’Ajuntament de Vic regala vals de 5 euros per gastar als comerços de Vic

La campanya es una nova mesura del pla de reactivació “Reimpulsem Vic”, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç d’Osona i Vic Comerç, per pal·liar els efectes de la pandèmia i que Vic segueixi bategant com a ciutat activa i viva que és.

L'Ajuntament de Vic posa a disposició de la ciutadania uns ‘bons’ per comprar al comerç local de la ciutat, en un acció que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç d’Osona i Vic Comerç. Aquesta és una nova acció que se suma a les diverses mesures que l’Ajuntament ha activat per pal·liar els efectes de la pandèmia i reimpulsar Vic.

Els bons permetran que la ciutadania de Vic pugui gastar diners en els comerços de proximitat i se’n puguin beneficiar. La regidora de Promoció econòmica, Ocupació i Comerç, Bet Piella, remarca que amb aquest nou doble ajut promou l’economia circular oferint vals a la ciutadania perquè reverteixin al comerç de proximitat.

Els bons seran de 5 euros i se’n podran descarregar 4 per persona. Es podran sol·licitar a partir del dilluns vinent, dia 28 de juny, i fins al 31 de juliol o fins a exhaurir-se.  

Com es poden aconseguir els bons per gastar als comerços?

La ciutadania de Vic, de 18 anys o més, podran descarregar-se 4 bons de 5 euros cadascun. Només podran descarregar-se’n dues persones per nucli familiar.

·         Per cada 5 euros de bons s'ha de fer una despesa de 10 euros, és a dir, el doble.

·         Poden ser acumulables, sempre que siguin del mateix titular.

·         Els bons tindran una caducitat de 15 dies.

·         La ciutadania els podrà començar a gastar el dilluns 28 de juny i fins al 31 de juliol.

Com ser un comerç adherit?

A la campanya si poden adherir tots els establiments i comerços de Vic de proximitat, afectats pels tancaments de les mesures sanitàries per fer front a la pandèmia. Per inscriure's cal complir els següents requisits.

1.       Sectors del comerç: Agències de viatges, calçats, complements, esports, floristeria, joguines, joieria, llar i decoració, llibreria, moda, perfumeria, perruqueria i estètica, tèxtils i restauració.

2.      Tenir els permisos, i estar al corrent de les obligacions tributàries de seguretat social i respecte al mateix Ajuntament.

3.      No ser més de 15 treballadors o treballadores en el negoci.

4.      Tenir la seu social a Vic.

Per adherir-se cal entrar al web bons.vic.cat i omplir un qüestionari amb tota la informació i requisits necessaris. Tots els comerços adherits rebran un distintiu perquè siguin fàcilment reconeguts per la ciutadania.