Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació gratuïta per a majors de 16 anys

dijous 03 de febrer 2022

L’Ajuntament de Vic promou una formació gratuïta en programació web per a majors de 16 anys

Forma part del projecte Talent i Noves Oportunitats que té l’objectiu d’oferir noves sortides laborals i afavorir el creixement econòmic mitjançant el coneixement de la tecnologia.

L’Ajuntament de Vic, conjuntament amb Creacció i diversos ajuntaments de la comarca, promouen el projecte Talent i Noves Oportunitats per oferir noves sortides laborals i afavorir la retenció del talent promovent el coneixement de la tecnologia que afavorirà un creixement econòmic sostenible, tal com recorda la regidora de Promoció econòmica, Comerç i Cultura, Bet Piella.

La nova formació “Converteix-te en programador/a web” no té cap cost per l’alumnat, permetrà adquirir els coneixements necessaris per ser professionals del desenvolupament web i no cal tenir coneixement o experiència laboral prèvia en el sector. Piella subratlla que es tracta d’una de les ocupacions amb més creixement.

La proposta formativa, totalment gratuïta, s’impartirà vuit hores al dia de dilluns a divendres, des del mes de març fins al setembre, amb dues setmanes de vacances el mes d’agost. L’únic requisit per accedir a la formació és tenir més de 16 anys i comprendre el català.

Per accedir-hi cal preinscriure’s en aquest enllaç fins al divendres 25 de febrer. D’entre totes les preinscripcions se seleccionaran les 15 persones que podran participar en la formació.

Trobareu més informació de la formació al web www.toposona.cat o trucant al telèfon 699 390 967.