Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cartell de la formació

dimarts 22 de febrer 2022

L’Ajuntament de Vic promou una formació gratuïta en el sector càrnic

Forma part del projecte Talent i Noves Oportunitats que té l’objectiu de potenciar la formació per oferir noves sortides laborals.

L’Ajuntament de Vic, conjuntament amb Creacció i diversos ajuntaments de la comarca, promouen el projecte Talent i Noves Oportunitats per oferir noves sortides laborals i afavorint la formació en aspectes laborals centrats en les necessitats i la demanda de la comarca.

La nova formació d’auxiliar de carnisseria sorgeix per l’alta demanda de professionals del sector del comerç d'alimentació. La proposta formativa, totalment gratuïta, s’impartirà durant 90 hores repartides en 76 hores de formació tècnica, 6 hores de formació transversal i 6 hores de formació digital.

En aquesta formació s’aprendrà a tractar i elaborar els productes carnis i s’adquiriran les habilitats i competències transversals necessàries per a l'atenció al client. S’impartirà del 14 de març al 28 d’abril a Vic i només hi ha 10 places.

Per accedir-hi cal preinscriure’s en aquest enllaç fins al dimarts 8 de març. L’únic requisit per accedir a la formació és tenir més de 18 anys i comprendre el català.

Trobareu més informació de la formació a www.toposona.cat o trucant al telèfon 699 390 967.