Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

dimecres 06 d’abril 2022

L’Ajuntament de Vic promou una formació de Disseny i modelatge 3D

La formació pretén oferir noves capacitacions digitals i obrir nous horitzons professionals.

L’Ajuntament de Vic, conjuntament amb Creacció promouen la formació de Disseny i modelatge 3D CAD amb Autodesk Fusion 360, amb l’objectiu d’oferir noves capacitacions digitals i obrir nous horitzons professionals.

La formació és gratuïta i ofereix una visió completa i pràctica de les principals eines i fonaments del Disseny assistit per ordinador (CAD) amb Autodesk Fusion 360, una eina integral de CAD accessible, flexible, econòmica i professional que compren totes les fases de desenvolupament de producte: Disseny i modelatge 3D, enginyeria, electrònica i fabricació.

Està orientada a tècnics, enginyers, dissenyadors i projectistes de diferents àmbits, principalment en el desenvolupament de producte i suport a la producció.

La proposta formativa s’impartirà del 19 d’abril al 19 de maig, els dimarts i dijous de 9 a 12 del migdia i seran un total de 10 sessions de 3 hores. Els únics requisits per accedir a la formació són : comprendre el català, ser major de 16 anys i és recomanable tenir coneixements bàsics de dibuix tècnic i/o modelatge 3D en altres programes.

Per accedir-hi cal inscriure’s en aquest enllaç fins al dijous 14 d’abril. Trobareu més informació de la formació al web o escrivint a  industria@creaccio.cat.