Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cartell informatiu

dilluns 23 de novembre 2020

L’Ajuntament de Vic posa en marxa una nova edició del programa Casa d’Oficis

Estarà dedicada a tres especialitats –cuina i horta, monitoratge de lleure i manteniment- i l’objectiu és millorar les possibilitats d’inserció dels joves mitjançant la formació i la pràctica professional.

La Casa d’Oficis que promou l’Ajuntament de Vic arrencarà el mes de gener per oferir als joves la possibilitat treballar i de formar-se alhora realitzant obres o serveis públics per als barris o per a la ciutadania. Seguint la línia d’anys anteriors, els joves podran escollir entre tres especialitats formatives: cuina i horta, monitor d’activitats de lleure i manteniment. A partir del mes de maig, un cop completat l’itinerari formatiu, l’Ajuntament els oferirà un contracte de treball de mig any a jornada completa.

En aquest sentit, la regidora de Joves, Elisabet Franquesa, recorda que l’any 2019 es van contractar 28 joves de la ciutat en el marc del programa Casa d’Oficis.

Per poder formar part de la Casa d’Oficis, cal residir a Vic, ser jove en situació de desocupació, amb permís de treball vigent, menors de 30 anys i que com a mínim tinguin el graduat d’ESO, cicle formatiu de grau mitjà o similar. Les persones interessades poden demanar més informació escrivint al 686 735 692 o ocupacio@vic.cat o trucant al 93 883 32 55.

Casa d’Oficis és un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social, el projecte “Treball als barris”.