Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cartell informatiu

divendres 20 de maig 2022

L’Ajuntament de Vic ofereix ajuts econòmics per promoure les activitats esportives

Les subvencions per promoure l’esport a la ciutat i l’esport de rendiment es poden sol·licitar telemàticament fins al 31 de maig i al 15 de setembre, respectivament.

Ja es poden sol·licitar les subvencions per a activitats esportives de L’Ajuntament de Vic. L’objectiu d’aquest ajuts econòmics és consolidar les entitats i associacions esportives que ofereixen serveis esportius a la ciutadania, garantir un nivell d’oferta que respongui a les necessitats i demandes del teixit social, procurar que els serveis i activitats esportives arriben a tots els sectors en les vessants educativa, recreativa, lúdica i competitiva, donar suport i potenciar l’arrelament i estructuració del sistema esportiu local i potenciar el coneixement extern i la imatge de la ciutat.

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Titi Roca explica que des de l’Ajuntament es continua treballant per donar resposta als quatre eixos del pla de l’Esport Vicactiva’t: salut, educació, ocupació i rendiment“Volem contribuir en la promoció de l’esport i en el desenvolupament de les que activitats i projectes que organitzen les entitats esportives de Vic”, afegeix Roca.

Els ajuts econòmics per la promoció de l’esport a ciutat es podran presentar fins al 31 de maig. Pel que fa a les subvencions per la promoció de l’esport de rendiment les sol·licituds poden lliurar-se fins al 15 de setembre.

Les entitats esportives i associacions que hi estiguin interessades poden consultar els detalls i tramitar-les telemàticament mitjançant la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Vic.